Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester niet terug naar Best, Ubachs blijft nog even

Geplaatst opmaandag 7 mei 2018 - 20:44

Heerlenaar Hans Ubachs blijft voorlopig nog waarnemend burgemeester in Best. Dat is hij al vanaf burgemeester Anton van Aert thuiszit na een rel over zijn woonplaats.

Tijdens de ziekte van Van Aert is Ubachs als waarnemend burgemeester benoemd. Hij blijft nu tot er een nieuwe is benoemd.

Opvolger
Van Aert had al eerder gezegd geen tweede termijn te willen. De procedure voor een opvolger is al gestart. Aanleiding voor de rel was dat Van Aert in Best woonde, maar ingeschreven stond in Boxtel. Dat vond de gemeenteraad niet kunnen. Van Aert wilde bovendien definitief terug naar Boxtel, maar de raad eiste dat hij in Best bleef.

Volgens de provincie Noord-Brabant is de gezondheidstoestand van de burgemeester inmiddels verbeterd en heeft hij een toelichting kunnen geven op wat er is gebeurd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen