Burgemeester Annemarie Penn-te Strake Maastricht_HD

Penn: 'Bij onveilig gevoel, schiet Fieldlab doel voorbij'

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht adviseert haar collega om het coronaproefevenement in Breda uit te stellen. "Het doel van het Fieldlab is om te testen. Als het testen niet per se nodig is en het geeft veel verzet dan is het beter om dit evenement even uit te stellen."

Gedenkteken Philip Houben (13 juni 2020)
Penn onthult gedenkteken oud-burgemeester Philip Houben

De burgemeester van Maastricht, Annemarie Penn-te Strake, heeft zaterdag een gedenkteken op de Sint-Pietersberg in Maastricht onthuld voor Philip Houben. Hij was burgemeester van de Limburgse hoofdstad gedurende drie termijnen, van 1985 tot 2002.

LET FOTO ANP burgemeester Maastricht (24 maart 2020)
Burgemeester: 'Mijn grootste zorg zijn de stadsparken'

Burgemeester van Maastricht en tevens voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg, Annemarie Penn-te Strake, wil iedere dag een update van haar collega-burgemeesters in Zuid-Limburg over de handhaving van de aangescherpte maatregelen.

Theo Bovens in De Stemming
Bovens: 'Eerder duidelijk moeten zijn over rol gouverneur'

Gouverneur Theo Bovens vindt dat hij, na een jaar van veel kritiek, eerder duidelijk had moeten zijn over de rol van de gouverneur.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten