Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester Hessels laat verkiezingsborden verwijderen

Geplaatst opwoensdag 21 maart 2018 - 10:57

De verkiezingsborden in Echt-Susteren in de directe omgeving van stembureaus worden op verzoek van burgemeester Jos Hessels weggehaald.

Dit laat de burgervader weten op Twitter.

Klachten
"Naar aanleiding van meerdere klachten van kiezers, zojuist opdracht gegeven om in de onmiddellijke omgeving van stembureaus geplaatste verkiezingsborden te verwijderen. Campagne voeren is prima, maar in en nabij het stembureau heerst de neutraliteit", zo meldt Hessels.

Beïnvloed
Op L1 radio vertelt hij dat mensen die naar stembureaus gaan in alle rust en objectief moeten kunnen stemmen. "Ze moeten niet zwaar beïnvloed worden door deze borden."

Volg hier ons liveblog over de gemeenteraadsverkiezingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen