Cox: 'Crisisopvang en crisiscommunicatie moeten beter'

Na vragen van de gemeenteraad van Sittard-Geleen over de gang van zaken rondom het recente Chemelot-incident, stelt burgemeester Sjraar Cox dat de crisiscommunicatie en crisisopvang in de gemeente verbeterd moet worden.

'Burgemeester Sittard speelt met veiligheid fans en agenten'

Burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen speelt met de veiligheid van burgers, supporters en politiemensen. Dat zegt Gerrit van de Kamp van politievakbond ACP namens alle politiebonden.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten