Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Burgemeester betuigt medeleven na fataal ongeluk

Geplaatst opmaandag 25 september 2017 - 11:51

Burgemeester Sjaar Cox van Sittard-Geleen betuigt zijn medeleven aan de nabestaanden van het fatale ongeluk met een spookrijder in Duitsland.

Drie leden van een gezin uit die gemeente kwamen om het leven. Het gaat om een vader (53), moeder (51) en dochter (20).

Medeleven
De burgemeester laat weten dat zijn medeleven uit gaat naar de nabestaanden "Onze gedachten gaan uit naar getroffenen en nabestaanden van dit verschrikkelijke ongeluk."

Video: L1

Lees ook: Limburgs gezin omgekomen bij ongeluk met spookrijder

File ontwijken
Het ongeluk gebeurde zaterdagavond op de A67 bij het Duitse
Rüsselsheim. De Poolse chauffeur keerde zijn vrachtwagen op de snelweg. waarschijnlijk om een file te ontwijken. Hij reed daarna tegen het verkeer in, zegt de Duitse politie.

Bloedonderzoek
Het Sittardse gezin had geen schijn van kans en botste tegen de vrachtwagen. De drie gezinsleden overleden ter plaatse. De vrachtwagenchauffeur raakte zwaargewond. Mogelijk wordt maandagmiddag de uitslag bekend van een bloedonderzoek. Daaruit moet blijken of de spookrijder onder invloed was van alcohol of drugs.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen