Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester Beek laat gemeentelogo tatoeëren

Geplaatst opvrijdag 27 oktober 2017 - 21:18

De burgemeester van Beek is best bereid om iets te doen voor het goede doel. Ze laat het logo van 'Belevend Beek' op haar lichaam tatoeëren.

Ze doet het in de vorm van een tijdelijke tatoeage, dat dan weer wel.

Levensbedreigende ziekte
Burgemeester Christine van Basten laat de tattoo zetten in het kader van een weekend voor het goede doel. In Beek wordt zaterdag en zondag een tattoo-marathon gehouden om geld op te halen voor Make-a-wish. Dat is een organisatie die wensen van kinderen van 3 tot 8 jaar met een levensbedreigende ziekte in vervulling laat gaan.

Lees ook: Verplicht: logo ‘Belevend Beek’ in ruil voor subsidie

Ontroerend
Bedenker van de marathon is Ivo Goyen van tattooshop Lucky Clover. "Wij zijn altijd ontroerd als we verhalen over ernstig zieke kinderen horen", zegt hij. Van alle gezette tatoeages gaat de helft van de inkomsten naar het goede doel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen