Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester Beek laat gemeentelogo tatoeëren

Geplaatst opvrijdag 27 oktober 2017 - 21:18

De burgemeester van Beek is best bereid om iets te doen voor het goede doel. Ze laat het logo van 'Belevend Beek' op haar lichaam tatoeëren.

Ze doet het in de vorm van een tijdelijke tatoeage, dat dan weer wel.

Levensbedreigende ziekte
Burgemeester Christine van Basten laat de tattoo zetten in het kader van een weekend voor het goede doel. In Beek wordt zaterdag en zondag een tattoo-marathon gehouden om geld op te halen voor Make-a-wish. Dat is een organisatie die wensen van kinderen van 3 tot 8 jaar met een levensbedreigende ziekte in vervulling laat gaan.

Lees ook: Verplicht: logo ‘Belevend Beek’ in ruil voor subsidie

Ontroerend
Bedenker van de marathon is Ivo Goyen van tattooshop Lucky Clover. "Wij zijn altijd ontroerd als we verhalen over ernstig zieke kinderen horen", zegt hij. Van alle gezette tatoeages gaat de helft van de inkomsten naar het goede doel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen