burgemeester boddin

Raad Beek wil tweede termijn Van Basten-Boddin

De gemeenteraad van Beek wil dat burgemeester Christine van Basten-Boddin een tweede ambtstermijn krijgt. De raad heeft dat donderdagavond in een niet openbaar deel van de raadsvergadering besloten.

strous
Limburgs langstzittende burgemeester Strous stopt in 2023

Stef Strous stopt over twee jaar als burgemeester van de gemeente Maasgouw. Momenteel is hij Limburgs langstzittende burgemeester.

stock burgemeester burgemeestersketting
Twaalf kandidaten voor burgemeester Landgraaf

Twaalf sollicitanten hebben zich bij waarnemend gouverneur Johan Remkes gemeld voor de vacature van burgemeester van de gemeente Landgraaf.

Jos Hessels
Huis burgemeester Hessels verkocht na ultimatum Remkes

Burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren heeft zijn woning in Montfort (gemeente Roerdalen) in twee maanden tijd verkocht.

Jos Hessels
Huis Hessels eindelijk te koop: 'Niet onder druk gezet'

Het huis van burgemeester Jos Hessels in Montfort staat eindelijk te koop. De burgervader van Echt-Susteren heeft inmiddels ook een koopcontract getekend voor een nog te bouwen appartement in zijn eigen gemeente.

Jos Hessels
Hessels 10 jaar burgemeester: 'Corona grootste uitdaging'

Na de burgemeesters van Maasgouw en Peel en Maas is Jos Hessels van Echt-Susteren de langstzittende burgemeester in onze provincie. Het is donderdag tien jaar geleden dat de CDA'er begon als waarnemend burgemeester in het smalste stukje Limburg.

Raymond Vlecken geïnstalleerd als burgemeester van Weert (25 mei 2021)
Raymond Vlecken geïnstalleerd als burgemeester van Weert

Raymond Vlecken is dinsdagavond tijdens een speciale raadsvergadering geïnstalleerd als burgemeester van Weert.

Burgemeester Antoin Scholten en Roos
Ruim 1700 handtekeningen voor speeltuin op Floriadeterrein

Roos (10) heeft woensdag haar petitie voor een speeltuin op het voormalige Floriadeterrein in Venlo aangeboden aan burgemeester Antoin Scholten.

Raymond Vlecken Weert
Vlecken blikt terug op 10 jaar Landgraaf: 'Dankbaar'

Trots kijkt Raymond Vlecken (CDA) terug op zijn tijd als burgemeester van Landgraaf. "Ik ben nooit raadslid of wethouder geweest en dan toch burgemeester geworden in een middelgrote gemeente. Dat maakt me dankbaar."

drukte Venlo - 2 mei 2021
Burgemeester Venlo blijft maatregelen nemen na weekenddrukte

Burgemeester Antoin Scholten van Venlo zal de komende weekenden en Duitse dagen maatregelen blijven nemen als het druk is in de binnenstad.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten