Schietpartij Kloosterlaan Schinveld (11 aug 2021)

Ruzie in Schinveld escaleert: één gewonde na schietincident

Bij een geëscaleerde ruzie in Schinveld woensdagavond heeft een van de betrokkenen schoten gelost. Ook werd er gevochten. Een persoon raakte gewond tijdens de vechtpartij.

roze hekje
Roze hekje Maastricht nu toeristische attractie

Maastricht is sinds enkele dagen een toeristische attractie rijker. Het roze hekje dat vorige week dankzij een burenruzie ineens landelijke bekendheid kreeg, is al talloze keren op de foto vastgelegd.

Mr. Frank Visser doet uitspraak Maastricht
1 miljoen kijkers ontplofte burenruzie Maastricht: 'Tokkies'

Ruim één miljoen kijkers zagen donderdagavond in het televisieprogramma 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' hoe de gemoederen tussen twee buren in Maastricht hoog opliepen.

Demonstratie voor Syrisch gezin in Heerlen (21 dec 2020)
Inzameling na burenruzie Heerlen stopgezet

De inzameling voor het Syrische gezin dat in Heerlen betrokken was bij een uit de hand gelopen burenruzie, zijn ingetrokken.

Demonstratie voor Syrisch gezin in Heerlen (21 dec 2020)
Betoging in Heerlen voor Syrisch gezin verloopt rustig

Ongeveer twintig actievoerders van Black Lives Matter en de Internationale Socialisten Zuid-Limburg hebben zich maandagmiddag verzameld op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen om te demonstreren tegen racisme en islamofobie.

Roel Wever
Burgemeester Heerlen: 'Demonstratie verbieden geen optie'

Burgemeester Roel Wever van Heerlen gaat de betoging die Black Lives Matter maandagmiddag wil houden, niet verbieden.

Rennemig burenruzie Syrisch gezin Heerlen
Ruziënde Heerlense buren hebben onderdak buiten de stad

De twee gezinnen die betrokken zijn bij de uit de hand gelopen burenruzie in het Heerlense wijkje Litscherveld, hebben tijdelijk onderdak buiten Heerlen.

Persconferentie Heerlen over burenruzie met Syrisch gezin (17 dec 2020)
Heerlen wil ruziënde gezinnen de wijk uit

De gemeente Heerlen wil twee gezinnen die in een uit de hand gelopen burenruzie zijn verwikkeld de wijk uit sturen.

Rennemig burenruzie Syrisch gezin Heerlen
Onrust na escalatie burenruzie: Heerlen roept op tot kalmte

Een uit de hand gelopen burenruzie in Heerlen heeft de volle aandacht van de gemeente en de politie. Zeker nu het conflict rond een weggepest Syrisch gezin ook landelijk op social media een eigen leven is gaan leiden, roept de gemeente op tot kalmte.

stock politie politieauto
Man bedreigt buren met nepwapen

Tijdens een uit de hand gelopen burenruzie in Susteren is een man opgepakt die zijn buren bedreigde met een vuurwapen. Dat wapen bleek achteraf nep te zijn.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten