Floor en Mees Kitzbühel ontvoerd

'Alle vertrouwen in dat Mees in Oostenrijk mag blijven'

Eelco van der Veen, die samen met oma Trudy zorgt voor Floor en Mees, heeft alle vertrouwen in de rechter in Oostenrijk. "Jeugdzorg is helemaal krankjorum geworden."

Floor en Mees
Oma wil gezag over ontvoerde kinderen Wijnandsrade

De oma van de in 2014 uit Wijnandsrade ontvoerde Floor en Mees wil het gezag hebben over haar kleinkinderen.

Heykeshoeve Ell
Protest tegen 'misstanden' Bureau Jeugdzorg Limburg

Een aantal ouders, pleegouders en gezinshuisouders houdt dinsdagochtend een protestbijeenkomst bij het hoofdkantoor van Bureau Jeugdzorg Limburg (BJL) in Roermond.

Geweld
Steeds meer geweld: Jeugdzorg luidt de noodklok

Bureau Jeugdzorg Limburg krijgt steeds vaker te maken met agressie. Jaarlijks zijn er 120 meldingen van medewerkers.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten