Bureau Jeugdzorg Limburg

Jeugdzorg naar rechter voor uitlevering Floor en Mees

Bureau Jeugdzorg heeft in Oostenrijk een uitleveringsverzoek ingediend voor Mees Werres (13), een van de twee kinderen die zes jaar geleden verdween uit Wijnandsrade.

Floor en Mees Kitzb├╝hel ontvoerd
Floor vanuit Oostenrijk: 'Laat me bij mijn broertje blijven'

De 17-jarige Floor die deze maand na zes jaar werd gevonden in Oostenrijk wil per se bij haar 13-jarige broer Mees blijven.

Bureau Jeugdzorg Limburg
'Wanbeleid' bij Bureau Jeugdzorg: rechtszaak dreigt

De cli├źntenraad van Bureau Jeugdzorg Limburg wil dat de Ondernemingskamer van het Amsterdamse gerechtshof een onderzoek instelt naar wanbeleid, belangenverstrengeling en machtsconcentratie bij de instelling.

Floor en Mees
'Moeder ontvoerde kinderen Wijnandsrade overleden'

De moeder van de in 2014 uit Wijnandsrade ontvoerde Floor en Mees, is in Oostenrijk overleden.

Veronika Jong (30 jul 2020)
Ook achtste kind moet weg bij Veronika Jong

De rechtbank in Roermond heeft besloten dat een 11-jarig meisje mag worden weggehaald bij pleegmoeder Veronika Jong uit Ell.

Veronika Jong Rosa-Linde Jong (27 aug 2020)
Veronika Jong vecht voor 11-jarig pleegkind bij rechter

Pleegmoeder Veronika Jong uit Ell stond donderdag opnieuw voor de rechter in Roermond.

Heykeshoeve Ell
Inval bij pleegmoeder in Ell: 11-jarig meisje onvindbaar

De politie heeft woensdagmiddag de boerderij van pleegmoeder Veronika Jong in Ell doorzocht.

mishandeling
Bureau Jeugdzorg verwacht toename kindermishandeling

Bureau Jeugdzorg denkt dat in probleemgezinnen waarvan de kinderen nu vanwege de coronacrisis thuis zitten, de kans op kindermishandeling groter wordt.

rechter
Jeugdzorg en Midden-Limburg steggelen over kwart miljoen

Zeven Midden-Limburgse gemeenten zijn niet van plan om Bureau Jeugdzorg nog een kwart miljoen euro uit te keren.

Stakende jeugdzorgwerkers krijgen nul op rekest

De jeugdzorg kan voorlopig niet rekenen op extra geld. Dat hebben de stakende werknemers maandag in Den Haag te horen gekregen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten