Doden bungalowpark Rekem 3 feb 2021

België wil Nederlander die vrouw en zoon doodstak

België vraagt Nederland de 57-jarige man die heeft bekend zijn eveneens Nederlandse vrouw en zoon om het leven te hebben gebracht in het Belgische Rekem over te dragen. Hij werd woensdag op het politiebureau in Maastricht gearresteerd.

Doden bungalowpark Rekem 3 feb 2021
Nederlands familiedrama in Belgisch bungalowpark

Een man van 57 jaar is woensdagochtend aangehouden op het politiebureau in Maastricht nadat hij vertelde dat hij zijn vrouw en zoon had neergestoken in een bungalow in het Belgische Rekem.

Lijk gevonden in bungalowpark Simpelveld (23 feb 2020)
Arbeidsmigrant doodgeslagen tijdens Pools verjaardagsfeest

De Poolse arbeidsmigrant Marek (50) is doodgeslagen op een verjaardagsfeest van landgenoten in Simpelveld. Dat bleek vrijdag tijdens het proces tegen Janek S. (64). Justitie eiste vier jaar celstraf.

Lijk gevonden in bungalowpark Simpelveld (23 feb 2020)
Levenloos lichaam gevonden in bungalowpark

In een bungalowpark in Simpelveld is zondagochtend het lichaam gevonden van een overleden persoon.

Tuinhuis op bungalowpark volledig in de as gelegd

Op bungalowpark Stille Wille in Meijel is woensdag een tuinhuis geheel verloren gegaan bij een brand.

Topdrukte in Limburg tijdens Paasweekend

Limburg is ontzettend in trek tijdens het Paasweekend. De combinatie van Pasen en de Amstel Gold Race zorgt voor een toeristische topdrukte, stelt Anya Niewierra van de VVV.

Tientallen miljoenen voor Limburgs Center Parcs-park

Center Parcs gaat tientallen miljoenen investeren in vakantiepark Limburgse Peel.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten