Overslaan en naar de inhoud gaan

Bumperklever slaat bestuurder, bijrijdster bespuugd

Geplaatst opmaandag 4 juni 2018 - 14:39

Een bumperklever heeft zondagavond in Brunssum een automobilist op zijn gezicht geslagen.

De man sloeg er op de Rembrandtstraat op los nadat hij enige tijd geïrriteerd achter de auto had gereden.

Toeteren, afsnijden en rake klap
De automobilisten reden vanuit Gangelt in de richting van Heerlen. Een woordvoerster van de politie laat weten dat de bumperklever op een gegeven moment besloot zijn voorganger in te halen. "De man begon te toeteren, haalde zijn voorganger in en sneed hem af. Vervolgens stapte hij uit, trok de deur van de auto open en gaf de bestuurder een klap op het gezicht."

Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Spugen
Een vrouw, die bij de bumperklever in de auto zat, stapte ook uit en had het gemunt op de bijrijdster van de andere auto. "De vrouw werd door de andere vrouw in haar gezicht gespuugd", aldus de politiewoordvoerster.

Het duo ging er vervolgens vandoor. Aan de hand van het kenteken heeft de politie de bumperklever in zijn huis aan kunnen houden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen