Overslaan en naar de inhoud gaan

Bumperklever slaat bestuurder, bijrijdster bespuugd

Geplaatst opmaandag 4 juni 2018 - 14:39

Een bumperklever heeft zondagavond in Brunssum een automobilist op zijn gezicht geslagen.

De man sloeg er op de Rembrandtstraat op los nadat hij enige tijd geïrriteerd achter de auto had gereden.

Toeteren, afsnijden en rake klap
De automobilisten reden vanuit Gangelt in de richting van Heerlen. Een woordvoerster van de politie laat weten dat de bumperklever op een gegeven moment besloot zijn voorganger in te halen. "De man begon te toeteren, haalde zijn voorganger in en sneed hem af. Vervolgens stapte hij uit, trok de deur van de auto open en gaf de bestuurder een klap op het gezicht."

Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Spugen
Een vrouw, die bij de bumperklever in de auto zat, stapte ook uit en had het gemunt op de bijrijdster van de andere auto. "De vrouw werd door de andere vrouw in haar gezicht gespuugd", aldus de politiewoordvoerster.

Het duo ging er vervolgens vandoor. Aan de hand van het kenteken heeft de politie de bumperklever in zijn huis aan kunnen houden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen