Overslaan en naar de inhoud gaan

Buma Award voor remix Roermonds dj-duo

Geplaatst opdinsdag 7 maart 2017 - 9:54

Het Roermondse dj-duo Deepend heeft een Buma Award in de wacht gesleept met hun remix van het nummer Catch & Release van de Amerikaanse zanger Matt Simons.

Het dj-duo en de Amerikaanse zanger kregen de award maandagavond tijdens de vierde editie van het gala voor de Nederlandse muziekindustrie.

Meest gedraaid
Het nummer Catch & Release kreeg de Buma Award Nationaal. Het catchy liedje werd het afgelopen jaar het meest gedraaid, gestreamd en gekochte in Nederland.

Lees ook: Dj-duo uit Roermond scoort eerste internationale hit

De populaire dj Afraojack, die binnenkort naar Kingsland in Maastricht komt, ging aan de haal met de Buma Award Internationaal. Het nummer This One's fo You werd het afgelopen jaar het meest is gedraaid, gestreamd en verkocht in het buitenland.

Lees ook: Grote namen naar Kingsland in Maastricht

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Internationale award voor Roermonds dj-duo
Dj-duo uit Roermond scoort eerste internationale hit
Roermonds dj-duo maakt remix van Rowwen H├Ęze-klassieker
Exportwaarde Nederlandse popmuziek boven 200 miljoen euro
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen