Overslaan en naar de inhoud gaan

Bulldog Bethje kwijt, 85-jarige opa Jo ten einde raad

Geplaatst opzaterdag 21 april 2018 - 15:07

De 85-jarige opa Jo uit Sittard is ten einde raad. Sinds 19 april is hij al zonder zijn Franse bulldog Bethje.

Al 11 jaar is de viervoeter zijn trouwe vriendin, maar tijdens een wandeling was zij ineens weg.

Ineens weg
Opa Jo is Bethje donderdag rond 15:15 uur kwijtgeraakt bij de kerk in de wijk Overhoven. De bulldog loopt altijd lekker los bij hem, maar toen hij zich om wilde draaien om haar te roepen, was zij weg. Dit terwijl het 85-jarige baasje haar net nog gezien had. Volgens buurtbewoners zou Bethje gezien zijn bij een rode auto beplakt met gele stickers.

Na dagen zoeken met familie en via social media berichten te hebben verspreid, is Bethje nog altijd niet terecht. Inmiddels is er een beloning van 100 euro uitgeloofd voor degene die de hond terugbrengt naar opa Jo.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen