spookrijder A76 Nuth Schinnen (15 sep 2021)

Spookrijder A76 is 40-jarige Hasseltse: rijbewijs ingenomen

De spookrijder die dinsdagavond na een ongeval op de A76 bij Schinnen is aangehouden, is een 40-jarige vrouw uit het Belgische Hasselt. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Schietpartij Hoensbroek (2 mei 2021)
Reconstructie: Buitenringmoord blijkt onderwereldliquidatie

Kayvan Pishbin (29) is in de val gelokt voorafgaand aan zijn liquidatie op de Buitenring bij Hoensbroek. Andere mannen botsten tegen zijn auto. Tijdens het invullen van de schadepapieren werd Pishbin doodgeschoten.

boete, bekeuring, controle, politie, automobilist, chauffeur, rijbewijs (stock)
Duur dagje: vier boetes en auto kwijt binnen half uur

Een bestuurder die maandag door de politie werd betrapt op veel te hard en onverzekerd rijden heeft zijn auto moeten inleveren.

handboeien
Verdachten ernstige mishandeling Buitenring vrijgelaten

De drie mannen die verdacht worden van zware mishandeling van een man tijdens een verkeersruzie in Nuth, zijn vrijgelaten.

Stockfoto van agenten politie
Eén tip over ernstige mishandeling op Buitenring

De uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdagavond waarin aandacht werd besteed aan de ernstige mishandeling van een man uit Brunssum, heeft vooralsnog één tip opgeleverd. Dat meldt de politie woensdag.

grensstraat
Randweg Abdissenbosch opnieuw op 'laag pitje'

De komst van de randweg Abdissenbosch loopt voor de zoveelste keer vertraging op. Deze keer gooien de Nederlandse stikstofnormen roet in het eten.

ongeval Brunssum (14 juni 2020)
Automobilist rijdt door na ernstige aanrijding met gewonde

Bij een aanrijding op de Buitenring bij Landgraaf is in de nacht van zaterdag op zondag een 30-jarige automobilist uit Kerkrade ernstig gewond geraakt. De automobilist van de andere auto is na het ongeval ervandoor gegaan.

Scootmobielen op de Buitenring Parkstad Heerlen (5 mei 2020)
Politie haalt man en vrouw in scootmobiel van Buitenring

De politie heeft dinsdag twee scootmobielbestuurders van de Buitenring Parkstad Limburg (N300) gehaald.

Ongeluk Heerlen (16 dec 2019)
Auto rijdt greppel in bij Buitenring

Een auto is maandag in Heerlen op zijn kant in een greppel terechtgekomen.

Afgesloten toerit Buitenring Nieuwenhagen, Landgraaf (09 nov 2018)
Op- en afrit Buitenring Nieuwenhagen blijven open

De op- en afrit van de Buitenring bij Nieuwenhagen veroorzaken geen extra overlast in de omgeving. Dat blijkt uit de eerste metingen van de gemeente Landgraaf.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten