Overslaan en naar de inhoud gaan

Buitenijsbaan Geleen maandag weer open

Geplaatst opzondag 28 december 2014 - 12:29

De buitenijsbaan van Glanerbrook in Geleen gaat maandag weer open.

De baan is dagenlang dicht geweest, omdat de combinatie van hoge temperaturen en harde wind de kwaliteit van het ijs zwaar aantastte.

Weer in goede conditie
Dat meldt Joeri Dusch van Glanerbrook. Met de komst van meer winterse temperaturen dit weekend heeft de ijsmeester de 400 meter buitenbaan weer in goede conditie gekregen.

Topdrukte
Laco Glanerbrook verwacht komende week topdrukte. Veel mensen willen tijdens de kerstvakantie de ijzers onder binden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Het begint weer te vriezen in de ijshal van Geleen
IJsbanen Venlo en Horst kijken terug op goed seizoen
Schaatsbaan in Geleen is weer open
Tijdelijke ijsbaan aangelegd in Hulsberg
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen