Overslaan en naar de inhoud gaan

Buitenbad Groot Venlo ziet eerste seizoen verregenen

Geplaatst opdonderdag 4 augustus 2016 - 14:02

De vrijwilligers die ervoor zorgen dat mensen weer kunnen zwemmen in het Buitenbad Groot Venlo, moeten met lede ogen toezien hoe hun eerste seizoen dreigt te verregenen.

Sinds de feestelijke heropening van het zwembad op 1 mei van dit jaar is het nog maar amper mooi zwemweer geweest.

Voorzichtig
De vrijwilligers hebben bij voorbaat al voorzichtig begroot, maar dat het weer zo slecht zou zijn dit eerste jaar, heeft niemand kunnen voorzien. Desondanks schat voorzitter Wim Weijmans dat er tot nu toe zeker 10.000 zwemmers het openluchtzwembad hebben bezocht.

Positief
"Wat we nu zeker weten, is dat er in Venlo animo is voor een buitenbad. Dat is het enige positieve dat we op dit moment kunnen melden. Maar hopelijk zeg ik dit een maand te vroeg. Als we dit jaar in de schoolvakantie nog twee of drie mooie weken krijgen, zijn we alweer een eindje op de goede weg."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Topdrukte in zwembad Venlo, redt de hitte het seizoen?
Verdronken Syrische jongen (16) begraven in Blerick
'Toezicht zwembad Blerick voldeed aan alle normen'
Bodem van zwembad in Blerick brokkelt af
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen