Zwembaden

Eindelijk wat zon voor buitenbaden met kwakkelend seizoen

Eerst dicht door corona, nu een kwakkelende zomer. Het is alles behalve een goed seizoen voor de buitenzwembaden. De spaarpotjes zijn klein en bijna overal houden vrijwilligers de boel draaiende.

Artikel over verdronken Syriër was 'stompzinnige fout'

PowNed-baas Dominique Weesie (47) begrijpt de commotie die is ontstaan na een discutabel artikel over een verdronken Syriër op de website van 'zijn' omroep wel.

Huisregels zwembad Blerick ook in Arabisch

De huisregels van Buitenbad Groot Venlo zijn vertaald naar het Arabisch.

Familie verdronken Syrische jongen: 'Laat dit een les zijn'

"Ik hoop dat deze pijnlijke ervaring een les is voor iedereen", zegt Navdar Rashidvan. Hij is de broer van de Syrische vluchteling die maandag verdronk in het zwembad in Blerick.

Verdronken Syrische jongen (16) begraven in Blerick

De 16-jarige Syrische vluchteling die maandag verdronk in het zwembad in Blerick is woensdagmiddag begraven.

Excuses voor 'misselijkmakend artikel' dode jongen Blerick

Omroepbaas Dominique Weesie van PowNed heeft zijn excuses gemaakt over een artikel, waarin de vloer wordt aangeveegd met de zestienjarige jongen die maandagmiddag verdronk in het buitenbad in Blerick.

'Verdronken jongen Blerick was niet lang onder water'

Volgens de badmeester die maandag de zestienjarige drenkeling uit het zwembad in Blerick haalde, was het slachtoffer niet lang onder water.

Racistisch artikel verdronken jongen roept woede op

Een artikel op PowNed over de verdrinkingsdood van een zestienjarige Syrische jongen in Blerick roept alom verontwaardiging op.

'Toezicht zwembad Blerick voldeed aan alle normen'

Het toezicht bij het zwembad in Blerick, waar maandagmiddag een zestienjarige jongen verdronk, voldeed aan alle normen.

Bodem van zwembad in Blerick brokkelt af

De bodem van het buitenbad in Blerick brokkelt af. Het repareren van de vloer kost 100.000 euro.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten