Overslaan en naar de inhoud gaan

Buit gewapende woningoverval Velden gevonden

Geplaatst opdonderdag 19 februari 2015 - 14:22

Een geldbedrag dat vorige week is buitgemaakt bij een gewapende woningoverval aan Hasselt in Velden, is aangetroffen bij de opgepakte verdachte.

Bovendien gaat de politie inmiddels uit van niet drie of vier maar zeker vijf verdachten. Een aantal van hen droeg een jasje met het woord 'politie' erop. Dat maakte de politie donderdag bekend.

Verdachte
De verdachte die op donderdagmiddag 12 februari ruim vijf uur na het gewelddadig incident op de Schandeloseweg in Velden is gearresteerd, betreft een 48-jarige man uit Eindhoven. Hij is inmiddels aan de rechter-commissaris voorgeleid en blijft nog zeker twee weken vastzitten. Over de hoogte van de buit wil de politie niets kwijt.

Gewapende overval
Bij de gewapende overval raakte vorige week een van de twee bewoners gewond aan zijn hoofd.

De overvallers drongen rond 10.30 uur het huis binnen en vluchtten even later: in ieder geval twee in een blauwe BMW en twee te voet via een nabijgelegen weiland.

Zoekactie
Direct na de overval werd de omgeving afgezet voor een grootscheepse zoekactie met onder meer een helikopter van de Duitse politie. Mensen werd verzocht binnen te blijven. Bij de woning werd een busje afgesleept, de politie onderzoekt nog of dit voertuig bij de overval is gebruikt.

Lees ook:
- Een verdachte woningoverval Velden opgepakt
- Binnen blijven, gewapende man op de vlucht in Velden
- Nepagenten overvallen woning Velden

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Veldenaren mogen weer naar buiten, ook Rijksweg vrijgegeven
Man mishandeld bij woningoverval in Velden
woningoverval Velden - 6 dec 2021 [2]
Bewoner met vuurwapen bedreigd bij woningoverval in Velden
Nepagent overvalt met twee kompanen een woning in Velden
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen