Bufkes (15 apr 2021)

Bufkes wil Nederland veroveren met Limburgse broodjes

Broodjeszaak Bufkes staat aan de vooravond van flinke groei in de rest van Nederland. Moederbedrijf Van Melik Food Groep in Hoensbroek heeft de handen ineen geslagen met Vollenhoven Olie, eigenaar van 122 tankstations in het hele land.

Broodjeszaak Bufkes weer open na verwoestende brand

Het filiaal van broodjeszaak Bufkes op de woonboulevard in Heerlen opent maandag weer de deuren. De zaak was maanden dicht na een verwoestende brand.

Felle brand legt filiaal broodjeszaak Bufkes in de as

Het filiaal bij de Woonboulevard in Heerlen van broodjeszaak Bufkes is flink beschadigd door een felle brand.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten