Dodelijk ongeval A2 Ittervoort

Veroorzaker dodelijk ongeval A2 stal auto van bevallen vrouw

Een 60-jarige man uit Eindhoven die een dodelijk ongeval veroorzaakte op de A2 bij Hunsel moet zich verplicht laten opnemen in een klinische zorginstelling. Ook krijgt hij een drugs- en alcoholverbod.

1
Militairen nieuwe opleiding aan de slag in het veld

Rekruten van de nieuwe Algemene Militaire Opleiding AMO zijn deze week van start gegaan met de eerste eerste praktijkdag van hum 18 weken durende opleiding.

vuurtje
Treinverkeer Weert-Eindhoven vanwege vuurtje stilgelegd

Een klein vuurtje op het spoor tussen Weert en Budel heeft er toe geleid dat er enige tijd geen treinen reden tussen Weert en Eindhoven.

Dodelijk ongeval A2 Ittervoort
Verdachte dodelijk ongeval A2 langer vast

De 58-jarige Eindhovenaar die wordt verdacht van het veroorzaken van het dodelijk ongeval afgelopen vrijdag op de A2 bij Ittervoort blijft langer vastzitten.

Vluchtpoging inbreker duurt vijf minuten

De politie heeft maandagochtend in Horn vijf minuten na een melding van een inbraak een verdachte aangehouden.

Lagere celstraffen opgelegd in ontsnappingszaak helikopter

De rechtbank in Amsterdam heeft in de zogeheten helikopterzaak veel lagere straffen opgelegd dan het Openbaar Ministerie had geëist.

Bosbrand in Weert, rookwolken te zien vanaf de snelweg

De brandweer is dinsdagmiddag groot uitgerukt voor een bosbrand in Weert.

Gedeputeerde: 'Goederentracé moet beveiligd worden'

CDA-gedeputeerde Hubert Mackus vindt dat het stuk IJzeren Rijn waarop meer goederentreinen gaan rijden, beveiligd moet worden.

Vliegveld Budel wist dinsdag al van helikopterkaping

De beheerder van het vliegveld in Budel wist dinsdag al dat criminelen op het vliegveld een helikopter wilde kapen, en dat de politie daarbij zou ingrijpen.

Grote brand in voormalig doe-het-zelfzaak

De brandweer in Weert is met spoed naar Budel gereden voor een uitslaande brand in de oude doe-het-zelfzaak Van Cranenbroek.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten