Overslaan en naar de inhoud gaan

BSW eenzaam onderaan na nieuw verlies

Geplaatst opzaterdag 7 november 2015 - 22:20

BSW heeft zichzelf zaterdag tegen Aris Leeuwarden een slechte dienst bewezen door andermaal te verliezen: 69-84.

Daardoor blijft de Weerter basketbalploeg in de Dutch Basketball League puntloos onderaan staan en is de afstand tot de Friezen en Apollo Amserdam verdubbeld tot vier punten.

Winstkansen
Tot anderhalve minuut voor de pauze leken de Limburgers hun winstkansen te behouden (45-35) maar nog voor rust slonk de marge tot 45-42.

Afstandsschoten
BSW bleek volledig afhankelijk van het afstandsschot. Het scoorde in de eerste helft tien driepunters maar kwam er onder de borden niet aan te pas omdat daar nauwelijks ballen naartoe gingen. Gebeurde dat wel dan leidde dat vaak tot balverlies.

Geprofiteerd
Toen na de pauze ook het schot van afstand haperde, profiteerde Aris optimaal. Het sloeg een gat naar 45-54, hield daarna lang een verschil van rond de tien punten probleemloos vast en vergrootte de marge in de slotminuten. Bij BSW was Kenneth van Kempen de opvallendste speler met negentien punten en negen rebounds.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Kansloze missie basketballers BSW uit Weert
BSW neemt afscheid van Van Kempen en seizoen met verlies
Geld op: geen nieuwe spelers voor BSW Weert
BSW opent basketbalseizoen met verlies
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen