Jan van Dijk BSV Limburgia

Jan van Dijk nieuwe trainer BSV Limburgia

Jan van Dijk is de nieuwe trainer van BSV Limburgia. De oud-coach van onder andere VVV-Venlo en Roda JC heeft voor twee jaar getekend bij de Brunssumse club.

Oefenwedstrijd Fortuna - BSV Limburgia (8 sept 2020)
Fortuna Sittard met ruime cijfers langs BSV Limburgia

Fortuna Sittard heeft dinsdagavond het oefenduel van BSV Limburgia gewonnen. De Sittardse eredivisionist was met 8-0 te sterk voor de oude club van trainer Kevin Hofland.

Fortuna Sittard stock
Pedro Ricksen keert terug naar Fortuna Sittard

Pedro Ricksen gaat het jeugdteam onder de 18 jaar bij Fortuna Sittard trainen.

Brandweer
Voetbalclub gedupeerd door brand in wasdroger

In het sportcomplex van BSV Limburgia in Brunssum heeft zondag namiddag kort brand gewoed.

Voetbaldoel
Voetbalsite In De Wandelgangen door met nieuwe eigenaar

Door een geruisloze overname is voorkomen dat de populaire amateurvoetbalsite In De Wandelgangen offline is gegaan.

Oud-Roda-speler Vrede nieuwe trainer BSV Limburgia

Regilio Vrede wordt de nieuwe trainer van de Brunssumse tweedeklasser BSV Limburgia/Kamerland.

'Malloten' verzieken oefenwedstrijd Fortuna Sittard

De oefenwedstrijd tussen tweedeklasser BSV Limburgia en Fortuna Sittard gaat niet door, omdat supportersgroepen van Roda JC en de Sittardse club met elkaar op de vuist dreigen te gaan.

Video: VV Scharn thuis te sterk voor BSV Limburgia

VV Scharn heeft zondagmiddag van BSV Limburgia gewonnen.

Video: SV Meerssen wint oefenpot van BSV Limburgia

Over een paar weken wordt er weer afgetrapt in het amateurvoetbal. Limburgse clubs bereiden zich voor op een nieuw seizoen. SV Meerssen en BSV Limburgia kruisten zaterdag de degens.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten