Overslaan en naar de inhoud gaan

Bryony van Velzen finisht in China in achterhoede

Geplaatst opdinsdag 22 oktober 2019 - 18:47

Bryony van Velzen heeft het wielerseizoen op de weg met een 77ste plaats afgesloten.

De Sittardse wielrenster nam met haar ploeggenoten van Doltcini-van Eyck Sport deel aan de Ronde van Guangxi in China, die meetelt voor de Women’s World Tour.

Chloe Hosking
Van Velzen moest in de 146 kilometer lange wedstrijd met start en finish in Guilin 12 minuten en 49 seconden toegeven op Chloe Hosking van Ale Cipollini. De Australische versloeg de Canadese Alison Jackson in de massasprint. Marianne Vos van CCC-Liv kwam in Guilin als derde over streep en pakte voldoende punten om het eindklassement van de Women’s World Tour te winnen.

Overstap
De 23-jarige Van Velzen rijdt komend seizoen niet meer voor haar huidige ploeg, maar stapt over naar Ciclotel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen