Overslaan en naar de inhoud gaan

Bryan Smeets wil niet herinnerd worden als Ajax-beul

Geplaatst opmaandag 29 april 2019 - 9:45

Bryan Smeets maakte op laatste speeldag van de Eredivisie in het seizoen 2015-2016 korte metten met de kampioensplannen van Ajax, maar wil niet herinnerd worden als de voetballer die 'hét' doelpunt maakte.

Dat zei de Maastrichtenaar zondagavond in het wekelijkse RTL-programma VTBL.

Twintig jaar
In de rubriek De Kleedkamer ging de 26-jarige speler van TOP Oss in gesprek met Viggo Waas. Al snel werd hij geconfronteerd met zijn doelpunt tegen de godenzonen. Uiteindelijk is het presentator Humberto Tan die hem de vraag stelt hoe vaak hij nog herinnerd wordt aan dat doelpunt. "Gigantisch veel en ik denk dat het over twintig jaar niet anders zal zijn, maar ik wil liever herinnerd worden als voetballer en niet als de voetballer die 'hét' doelpunt maakte tegen Ajax", antwoordde Smeets.

Lees ook: Ajax-beul Bryan Smeets ernstig bedreigd

Serieus bedreigd
Door zijn doelpunt tegen Ajax werd PSV tegen alle verwachtingen in het seizoen 2015-2016 alsnog landskampioen. De Maastrichtenaar werd destijds ernstig bedreigd via zijn telefoon en op social media door aanhangers van de Amsterdamse club.

Rentree in Eredivisie
Smeets hoopt enorm op een rentree in de Eredivisie. Theo Janssen liet zondagavond weten dat hij hem graag volgend seizoen ziet in een shirt van promovendus FC Twente. "Ik vind hem een goede speler, werkt hard en heeft overzicht. Dan zou ik hem zeker ophalen. Hij past goed bij FC Twente", aldus Janssen die met de Twentenaren kampioen werd in het seizoen 2009-2010.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen