Overslaan en naar de inhoud gaan

Bryan Smeets wil niet herinnerd worden als Ajax-beul

Geplaatst opmaandag 29 april 2019 - 9:45

Bryan Smeets maakte op laatste speeldag van de Eredivisie in het seizoen 2015-2016 korte metten met de kampioensplannen van Ajax, maar wil niet herinnerd worden als de voetballer die 'hét' doelpunt maakte.

Dat zei de Maastrichtenaar zondagavond in het wekelijkse RTL-programma VTBL.

Twintig jaar
In de rubriek De Kleedkamer ging de 26-jarige speler van TOP Oss in gesprek met Viggo Waas. Al snel werd hij geconfronteerd met zijn doelpunt tegen de godenzonen. Uiteindelijk is het presentator Humberto Tan die hem de vraag stelt hoe vaak hij nog herinnerd wordt aan dat doelpunt. "Gigantisch veel en ik denk dat het over twintig jaar niet anders zal zijn, maar ik wil liever herinnerd worden als voetballer en niet als de voetballer die 'hét' doelpunt maakte tegen Ajax", antwoordde Smeets.

Lees ook: Ajax-beul Bryan Smeets ernstig bedreigd

Serieus bedreigd
Door zijn doelpunt tegen Ajax werd PSV tegen alle verwachtingen in het seizoen 2015-2016 alsnog landskampioen. De Maastrichtenaar werd destijds ernstig bedreigd via zijn telefoon en op social media door aanhangers van de Amsterdamse club.

Rentree in Eredivisie
Smeets hoopt enorm op een rentree in de Eredivisie. Theo Janssen liet zondagavond weten dat hij hem graag volgend seizoen ziet in een shirt van promovendus FC Twente. "Ik vind hem een goede speler, werkt hard en heeft overzicht. Dan zou ik hem zeker ophalen. Hij past goed bij FC Twente", aldus Janssen die met de Twentenaren kampioen werd in het seizoen 2009-2010.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen