Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bryan Smeets wil niet herinnerd worden als Ajax-beul

Geplaatst opmaandag 29 april 2019 - 9:45

Bryan Smeets maakte op laatste speeldag van de Eredivisie in het seizoen 2015-2016 korte metten met de kampioensplannen van Ajax, maar wil niet herinnerd worden als de voetballer die 'hét' doelpunt maakte.

Dat zei de Maastrichtenaar zondagavond in het wekelijkse RTL-programma VTBL.

Twintig jaar
In de rubriek De Kleedkamer ging de 26-jarige speler van TOP Oss in gesprek met Viggo Waas. Al snel werd hij geconfronteerd met zijn doelpunt tegen de godenzonen. Uiteindelijk is het presentator Humberto Tan die hem de vraag stelt hoe vaak hij nog herinnerd wordt aan dat doelpunt. "Gigantisch veel en ik denk dat het over twintig jaar niet anders zal zijn, maar ik wil liever herinnerd worden als voetballer en niet als de voetballer die 'hét' doelpunt maakte tegen Ajax", antwoordde Smeets.

Lees ook: Ajax-beul Bryan Smeets ernstig bedreigd

Serieus bedreigd
Door zijn doelpunt tegen Ajax werd PSV tegen alle verwachtingen in het seizoen 2015-2016 alsnog landskampioen. De Maastrichtenaar werd destijds ernstig bedreigd via zijn telefoon en op social media door aanhangers van de Amsterdamse club.

Rentree in Eredivisie
Smeets hoopt enorm op een rentree in de Eredivisie. Theo Janssen liet zondagavond weten dat hij hem graag volgend seizoen ziet in een shirt van promovendus FC Twente. "Ik vind hem een goede speler, werkt hard en heeft overzicht. Dan zou ik hem zeker ophalen. Hij past goed bij FC Twente", aldus Janssen die met de Twentenaren kampioen werd in het seizoen 2009-2010.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen