Bryan Smeets

Sparta verlengt contract Bryan Smeets

Bryan Smeets blijft bij Sparta Rotterdam voetballen.

Sparta in zijn nopjes met Bryan Smeets

Maastrichtenaar Bryan Smeets heeft een prachtige seizoensstart met eredivisieploeg Sparta. Technisch beleidsbepaler Henk van Stee is dan ook in zijn nopjes met zijn Limburgse aanwinst.

Sparta haalt Bryan Smeets naar de Eredivisie

Het naar de Eredivisie gepromoveerde Sparta heeft de ploeg versterkt met Bryan Smeets.

MVV-back en Smeets opgenomen in Elftal van het Jaar

MVV-verdediger Dimitri Lavalée (22) en de Maastrichtse middenvelder Bryan Smeets (26) zijn opgenomen in het Elftal van het Jaar van de Keuken Kampioen Divisie.

Smeets in race voor beste speler Keuken Kampioen Divisie

Bryan Smeets maakt kans om uitgeroepen te worden tot beste speler van de Keuken Kampioen Divisie.

Bryan Smeets wil niet herinnerd worden als Ajax-beul

Bryan Smeets maakte op laatste speeldag van de Eredivisie in het seizoen 2015-2016 korte metten met de kampioensplannen van Ajax, maar wil niet herinnerd worden als de voetballer die 'hét' doelpunt maakte.

Ajax-beul Bryan Smeets slaat weer toe tegen Amsterdammers

Bryan Smeets heeft vrijdagavond tegen Jong Ajax mogelijk het doelpunt van het jaar gemaakt.

Bryan Smeets
Nieuwe club voor Maastrichtenaar Bryan Smeets

Middenvelder Bryan Smeets speelt volgend seizoen in Oss. Hij tekent een contract voor één jaar met een optie voor een extra seizoen.

Mogelijk nieuwe club voor Bryan Smeets

FC Eindhoven heeft geïnformeerd naar de condities voor een overeenkomst met Bryan Smeets.

Cambuur ontbindt contract Maastrichtenaar Smeets

De op een zijspoor geraakte Bryan Smeets is niet langer speler van SC Cambuur.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten