Perr Schuurs (22 okt 2020)

Schuurs en Linssen gepasseerd voor Klassieker

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord begint zondagmiddag zonder Limburgse inbreng.

Bryan Linssen
Bryan Linssen na hattrick: 'Dit had ik wel even nodig'

Aanvaller Bryan Linssen uit Neeritter is opgelucht na zijn hattrick voor zijn club Feyenoord.

Bryan Linssen Feyenoord
Linssen voelt zich opgelucht na eerste goal Feyenoord

Aanvaller Bryan Linssen uit Neeritter voelt zich na zijn eerste treffer in dienst van Feyenoord bevrijd. "Dat zag je ook wel aan mijn manier van juichen, denk ik", zei hij na de 1-4 zege in Tilburg op Willem II.

bryan linssen moeder
Bryan Linssen: 'Ik ben altijd een moederskindje geweest'

Bryan Linssen, de kersverse aanwinst van Feyenoord, viert zijn nieuwe contract graag met zijn moeder Gonnie. Moeder en zoon hebben een hele hechte band omdat Bryan zijn vader op jonge leeftijd verloor.

Bryan Linssen
Linssen: passie van Advocaat werkt aanstekelijk

Of hij de hoop op Feyenoord al zo'n beetje had opgegeven? "Het heeft er inderdaad even niet naar uit gezien dat het nog wat zou worden", geeft Bryan Linssen toe bij zijn presentatie in De Kuip.

Bryan Linssen Vitesse Feyenoord (8 dec 2019)
Bryan Linssen maakt overstap naar Feyenoord

De overgang van Bryan Linssen van Vitesse naar Feyenoord is afgerond.

Bryan Linssen Vitesse Feyenoord (8 dec 2019)
'Toch overstap Bryan Linssen naar Feyenoord'

Bryan Linssen lijkt nu alsnog van Vitesse naar Feyenoord te verkassen.

voetbal voetballen
Edwin Linssen assistent-trainer bij De Graafschap

Edwin Linssen wordt komend seizoen assistent-trainer bij De Graafschap. De voormalige voetballer uit Neeritter heeft een contract getekend voor één jaar.

Transfervrije Limburgse profvoetballers
Voetballer zoekt club: deze Limburgers zijn transfervrij

De onzekerheid bij betaald voetbalclubs door de coronacrisis heeft ook zijn weerslag op transfervrije spelers. Waar - en voor welk salaris - kunnen zij aan de slag? Er is nog genoeg te vissen in de transfervrije Limburgse voetballersvijver.

Bryan Linssen
Toekomst Bryan Linssen ligt niet bij Feyenoord

Bryan Linssen speelt volgend seizoen niet bij Feyenoord. De vleugelaanvaller uit Neeritter heeft de onderhandelingen met de Rotterdammers gestaakt.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten