Overslaan en naar de inhoud gaan

Brute overval Kessel: echtpaar in kast opgesloten

Geplaatst opdinsdag 19 maart 2019 - 23:18

Bij de woningoverval in Kessel in oktober vorig jaar werden de bewoners van de woning van hun bed gelicht en in een kast op de gang opgesloten.

Dat werd in de uitzending van Opsporing Verzocht dinsdagavond duidelijk.

Duizenden euro's
Twee gemaskerde mannen zetten het gepensioneerde echtpaar, dat net zijn bedrijf had verkocht, een mes op de keel. Ze haalden het hele huis aan de Baarloseweg overhoop en vertrokken met een aanzienlijk geldbedrag. Het gaat volgens de politie om duizenden euro's.

Gerichte overval
Nadat het echtpaar de vijfde avond had doorgebracht in het nieuwe huis werd er door de inbrekers toegeslagen. Na verklaringen van de slachtoffers blijkt het te gaan om een gerichte overval. De daders schreeuwden namelijk: "We willen geld! Jullie hebben het bedrijf verkocht. Waar is jullie geld?"

Donkere Sedan
De overvallers spraken met een Zuid-Limburgs accent en hadden beiden een blanke huidskleur. Ze worden geschat op een leeftijd van 25 tot 30 jaar en vertrokken na de woningoverval in een donkere sedan. Vermoedelijk was er een derde persoon betrokken die in de auto zat te wachten op de daders.

Bewakingsbeelden waarop de donkere sedan te zien is met de vermoedelijke daders erin.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen