Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Brute overval Kessel: echtpaar in kast opgesloten

Geplaatst opdinsdag 19 maart 2019 - 23:18

Bij de woningoverval in Kessel in oktober vorig jaar werden de bewoners van de woning van hun bed gelicht en in een kast op de gang opgesloten.

Dat werd in de uitzending van Opsporing Verzocht dinsdagavond duidelijk.

Duizenden euro's
Twee gemaskerde mannen zetten het gepensioneerde echtpaar, dat net zijn bedrijf had verkocht, een mes op de keel. Ze haalden het hele huis aan de Baarloseweg overhoop en vertrokken met een aanzienlijk geldbedrag. Het gaat volgens de politie om duizenden euro's.

Gerichte overval
Nadat het echtpaar de vijfde avond had doorgebracht in het nieuwe huis werd er door de inbrekers toegeslagen. Na verklaringen van de slachtoffers blijkt het te gaan om een gerichte overval. De daders schreeuwden namelijk: "We willen geld! Jullie hebben het bedrijf verkocht. Waar is jullie geld?"

Donkere Sedan
De overvallers spraken met een Zuid-Limburgs accent en hadden beiden een blanke huidskleur. Ze worden geschat op een leeftijd van 25 tot 30 jaar en vertrokken na de woningoverval in een donkere sedan. Vermoedelijk was er een derde persoon betrokken die in de auto zat te wachten op de daders.

Bewakingsbeelden waarop de donkere sedan te zien is met de vermoedelijke daders erin.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen