Overslaan en naar de inhoud gaan

Brutale winkeldief met celtegoed opgepakt in centrum Vaals

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 13:52

Een winkeldief heeft zondag uit meerdere winkels in het centrum van Vaals spullen gestolen.

Toen de dief zich na een achtervolging opnieuw in het centrum van Vaals liet zien, werd hij dankzij alerte omstanders gearresteerd.

Achtervolging
In eerste instantie betrapte de eigenaar van een winkel de dief met een tas vol gestolen spullen. Hij zette direct de achtervolging in. De dief gooide onderweg zijn tas weg en wist te ontkomen.

Toen de brutale winkeldief zich nogmaals in de Maastrichterlaan liet zien, kon hij door een BOA van de gemeente Vaals worden ingerekend .

Celtegoed
De politie hield de man vervolgens aan. Na controle bleek dat de dief vorig jaar ook al eens was aangehouden voor hetzelfde vergrijp. Hij had daarvoor nog een gevangenisstraf van 44 dagen open staan.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen