Overslaan en naar de inhoud gaan

Brutale inbreker nam ringen, horloge en portemonnee mee

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 21:15

De brutale inbreker die afgelopen zomer op klaarlichte dag een woning in Bunde binnenliep, nam op zijn weg naar buiten twee ringen, een horloge en een portemonnee mee.

De gouden ringen zijn te herkennen aan de inscripties 'LS' en 'Han Leo 19.09.1970'. Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Klaarlichte dag
De man glipte op 5 juli rond 16:00 uur de woning aan de Vliegenstraat in Bunde binnen, terwijl de bewoners nietsvermoedend rondom het huis aan het werk waren. De inbreker ging er met sieraden en geld vandoor.

In september gaf de politie de bewakingsbeelden vrij waarop de man duidelijk te zien is. In Opsporing Verzocht werden deze beelden nogmaals getoond.

Lees ook: Inbreker meldt zich niet: bewakingsbeelden gepubliceerd

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen