Zonsopkomst Brunssummerheide met inzetje Nicky Verstappen

Strafdossier in zaak Nicky Verstappen bijna afgerond

Het strafdossier tegen de 57-jarige Jos Brech uit Simpelveld is nagenoeg klaar.

Mysterie blijft één jaar na dna-match in zaak Nicky

Bijna één jaar na de dna-match in de zaak Nicky Verstappen zijn er nog steeds veel meer vragen dan antwoorden. L1 TV zendt zondag een documentaire uit over de zaak.

Stille tocht voor slachtoffers op Brunssummerheide

Er komt een stille tocht vrijdagavond om de twee mensen die vorige week om het leven werden gebracht op de Brunssummerheide te herdenken en te protesteren tegen zinloos geweld.

Man verdacht van doden duo Brunssummerheide opgepakt

De politie heeft de 27-jarige man die verdacht wordt van het doden van een man (68) en een vrouw (63) op de Brunssummerheide, woensdagavond opgepakt.

Zestien tips over doden op Brunssummerheide

De politie heeft na de uitzending van Opsporing Verzocht 16 tips gekregen over de door geweld omgekomen man en vrouw, dinsdag op de Brunssummerheide in Heerlen.

Drie verdenkingen tegen Brech bij aankomst op Schiphol

Bij zijn aankomst in Nederland is Jos Brech meteen opnieuw aangehouden op verdenking van een levensdelict, een zedendelict en een misdrijf tegen de persoonlijke vrijheid.

'Jos Brech weloverwogen naar Spanje gegaan'

Jos Brech, verdachte rond de dood van Nicky Verstappen, is volgens misdaadverslaggever Peter R. de Vries weloverwogen naar Spanje gegaan.

Verjaring in strafzaken: hoe zit dat precies?

Het is vrijdag twintig jaar geleden dat Nicky Verstappen verdween tijdens een zomerkamp. Zijn dood is nog altijd niet opgehelderd. De kans op verjaring in deze zaak is nu groot. Hoe zit dat precies?

Nicky Verstappen 20 jaar later: kans op succes kleiner

Het wordt nog moeilijker om iemand voor de rechter te slepen voor de dood van Nicky Verstappen.

Brandweer rukt uit voor heidebrand Brunsummerheide

De brandweer is zaterdagavond met groot materieel uitgerukt naar een heidebrand op de Brunsummerheide.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten