Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunssumse Oktoberfeesten gaan voor tweede keer niet door

Geplaatst opwoensdag 15 september 2021 - 11:45

De Brunssumse Oktoberfeesten kunnen vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Volgens de organisatie is het feest niet rendabel als maar 75 procent van het maximaal aantal bezoekers aanwezig mag zijn.

Het is voor de tweede keer dat het evenement wordt afgelast. In 2020 kon het ook niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen.

Niet rendabel
De organisatie van de Oktoberfeesten laat weten dat het niet rendabel is als maar 75 procent van de bezoekers kan komen. Ook zou het feest middernacht moeten stoppen. Daarop besloot de organisatie om een streep door het evenement te zetten.

Normale wijze
Volgend jaar hoopt de organisatie weer een feest te kunnen organiseren. "Wij hopen dan ook op een normale wijze te kunnen starten met de kaartverkoop en de zekerheid dat het coronavirus niet alweer roet in het eten zal gooien", schrijft de organisatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen