Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunssumse maakt er een puinhoop van: 'De boetes zijn hoog!'

Geplaatst opwoensdag 14 november 2018 - 15:59

Afval op de juiste manier aanbieden blijkt geen sinecure voor een inwoonster van Brunssum. Een wijkagent heeft de vrouw op de vingers getikt.

De agente betrapte de vrouw op heterdaad, zo is te lezen op Twitter.

Kinderwagen
Op een bijgevoegde foto is te zien dat zich, naast een restafvalcontainer, een forse afvalhoop heeft ontwikkeld. Onder meer een lampenkap en een kinderwagen liggen er voor het grijpen.

Fatsoenlijk
De wijkagent was echter niet al te enthousiast over de afvalverzameling. Hij heeft met de vrouw een afspraak gemaakt om binnen een bepaalde tijd 'het afval op een fatsoenlijke manier aan te bieden'. Lukt dat niet, dan gaat de vrouw op de bon.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen