Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunssumse maakt er een puinhoop van: 'De boetes zijn hoog!'

Geplaatst opwoensdag 14 november 2018 - 15:59

Afval op de juiste manier aanbieden blijkt geen sinecure voor een inwoonster van Brunssum. Een wijkagent heeft de vrouw op de vingers getikt.

De agente betrapte de vrouw op heterdaad, zo is te lezen op Twitter.

Kinderwagen
Op een bijgevoegde foto is te zien dat zich, naast een restafvalcontainer, een forse afvalhoop heeft ontwikkeld. Onder meer een lampenkap en een kinderwagen liggen er voor het grijpen.

Fatsoenlijk
De wijkagent was echter niet al te enthousiast over de afvalverzameling. Hij heeft met de vrouw een afspraak gemaakt om binnen een bepaalde tijd 'het afval op een fatsoenlijke manier aan te bieden'. Lukt dat niet, dan gaat de vrouw op de bon.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen