Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunssumse kapper op Songfestival: 'Droom die uitkomt'

Geplaatst opdonderdag 13 februari 2020 - 14:16

Michaël Schobben uit Brunssum is één van de haarstylisten die de artiesten van het Eurovisie Songfestival mag stylen. Het is voor hem een droom die uitkomt.

Schobben noemt het een hele eer dat hij als eenvoudige Limburgse man tot het team van hairstylisten behoort. "Door connecties is de organisatie bij mij uitgekomen. Ze weten dat ik creatief ben. Niet alleen als kapper, maar met de hele styling."

Aan de slag
Het Songfestival is pas in mei, maar komende maand moet hij al flink aan de slag. "Dan worden de presentatiefilmpjes van de artiesten opgenomen, en daar moet ik natuurlijk ook bij zijn."

Gezonde spanning
Hij heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt, al heeft hij wel gezonde spanning. "Ik ben benieuwd welke artiesten ik mag knippen die later mogelijk uitgroeien tot een wereldster."

Helene Fischer
Schobben hoopt dat een roddel in de Duitse pers bewaarheid wordt en dat Duitsland Helene Fischer afvaardigt. "Het zou toch mooi zijn als ik daar nog even de haren van mocht doen. En helemaal als ze dan wint. Want Helene Fischer is toch wel een echte ster hè!"

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen