Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunssumse kapper op Songfestival: 'Droom die uitkomt'

Geplaatst opdonderdag 13 februari 2020 - 14:16

Michaël Schobben uit Brunssum is één van de haarstylisten die de artiesten van het Eurovisie Songfestival mag stylen. Het is voor hem een droom die uitkomt.

Schobben noemt het een hele eer dat hij als eenvoudige Limburgse man tot het team van hairstylisten behoort. "Door connecties is de organisatie bij mij uitgekomen. Ze weten dat ik creatief ben. Niet alleen als kapper, maar met de hele styling."

Aan de slag
Het Songfestival is pas in mei, maar komende maand moet hij al flink aan de slag. "Dan worden de presentatiefilmpjes van de artiesten opgenomen, en daar moet ik natuurlijk ook bij zijn."

Gezonde spanning
Hij heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt, al heeft hij wel gezonde spanning. "Ik ben benieuwd welke artiesten ik mag knippen die later mogelijk uitgroeien tot een wereldster."

Helene Fischer
Schobben hoopt dat een roddel in de Duitse pers bewaarheid wordt en dat Duitsland Helene Fischer afvaardigt. "Het zou toch mooi zijn als ik daar nog even de haren van mocht doen. En helemaal als ze dan wint. Want Helene Fischer is toch wel een echte ster hè!"

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen