Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunssumse kapper op Songfestival: 'Droom die uitkomt'

Geplaatst opdonderdag 13 februari 2020 - 14:16

Michaël Schobben uit Brunssum is één van de haarstylisten die de artiesten van het Eurovisie Songfestival mag stylen. Het is voor hem een droom die uitkomt.

Schobben noemt het een hele eer dat hij als eenvoudige Limburgse man tot het team van hairstylisten behoort. "Door connecties is de organisatie bij mij uitgekomen. Ze weten dat ik creatief ben. Niet alleen als kapper, maar met de hele styling."

Aan de slag
Het Songfestival is pas in mei, maar komende maand moet hij al flink aan de slag. "Dan worden de presentatiefilmpjes van de artiesten opgenomen, en daar moet ik natuurlijk ook bij zijn."

Gezonde spanning
Hij heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt, al heeft hij wel gezonde spanning. "Ik ben benieuwd welke artiesten ik mag knippen die later mogelijk uitgroeien tot een wereldster."

Helene Fischer
Schobben hoopt dat een roddel in de Duitse pers bewaarheid wordt en dat Duitsland Helene Fischer afvaardigt. "Het zou toch mooi zijn als ik daar nog even de haren van mocht doen. En helemaal als ze dan wint. Want Helene Fischer is toch wel een echte ster hè!"

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen