Nicky Verstappen

Ook justitie in zaak-Nicky Verstappen in hoger beroep

Niet alleen advocaat Gerald Roethoef, maar ook het Openbaar Ministerie (OM) gaat in de zaak-Nicky Verstappen in hoger beroep.

ANP-351565159
Rechtbank veroordeelt Jos Brech tot celstraf van 12,5 jaar

Jos Brech is tot twaalf jaar gevangenisstraf veroordeeld voor het ontvoeren en misbruiken van Nicky Verstappen, waardoor de jongen in augustus 1998 op de Brunssummerheide om het leven kwam.

ANP-423311200
Uitspraak in zaak Nicky: volg het live vanaf 13:30 uur

Het vonnis in de zaak Nicky Verstappen vormt het voorlopige slotstuk van de jarenlange nachtmerrie waarin zijn nabestaanden leven. Zij knokken al sinds 1998 voor gerechtigheid voor hun Nicky.

Jos Brech justitie
Uitspraak zaak Nicky Verstappen op internet te volgen

De rechtbank in Maastricht gaat de uitspraak in de veelbesproken zaak over de dood van de 11-jarige Nicky Verstappen rechtstreeks via internet uitzenden.

ANP-423313566
Video: Jos Brech emotioneel tijdens laatste woord

Jos Brech (57) heeft vrijdagmiddag het laatste woord gehad in de zaak Nicky Verstappen.

om
Teruglezen: Slot proces Nicky, laatste woord Jos Brech

Jos Brech stond vrijdag nog één keer voor de rechtbank in Maastricht, voor het misbruik en de dood van Nicky Verstappen.

Zonsopkomst Brunssummerheide met inzetje Nicky Verstappen
Laatste kans voor Brech om iets te zeggen over Verstappen

Op de laatste zittingsdag in de strafzaak tegen Jos Brech krijgt hij de kans nog een keer iets te zeggen over Nicky Verstappen.

Nicky Verstappen
Advocaat zaait twijfel: 'Misschien liep Nicky weg'

Er zijn verschillende scenario's denkbaar voor de zaak Nicky Verstappen waarin Jos Brech (57) geen aandeel heeft, stelt zijn advocaat Gerald Roethof. Hij blijft de onschuld van Brech bepleiten.

ANP-423313571live
Teruglezen: Advocaat bepleit onschuld Brech

Nadat Jos Brech donderdag hoorde dat het OM hem 15 jaar cel en tbs wil opleggen voor het misbruik en doden van Nicky Verstappen, was het woord maandag aan de verdediging.

ANP-423719191
Jos Brech aan zet: moeizaam gevecht tegen publieke opinie

De advocaat van Jos Brech (57) krijgt maandag nog één keer de kans om diens onschuld in de zaak Nicky Verstappen te bepleiten. Aan deze Gerald Roethof de taak om de onderbuik van Nederland te temmen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten