Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunssumer rijdt marktkraam omver: vrouw gewond

Geplaatst opdinsdag 4 december 2018 - 8:46

Een 66-jarige man uit Brunssum heeft in het Duitse Gangelt een marktkraam met verkoopster omver gereden.

Daarbij raakte de 42-jarige vrouw gewond, meldt lokale omroep LOO-tv.

Aanhanger
Het ongeluk gebeurde zondagavond toen in het plaatsje vlak over de grens de jaarlijkse Nikolausmarkt werd afgebroken. De 66-jarige Brunssumer reed met zijn auto met aanhanger tegen de marktkraam van de vrouw, die daardoor uit elkaar viel.

De vrouw werd geraakt door de losse stukken van de marktkraam, en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Ook een geparkeerde vrachtwagen liep schade op.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen