Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunssumer gearresteerd na poging om oog uit te drukken

Geplaatst opvrijdag 7 mei 2021 - 6:45

Een 39-jarige man uit Brunssum is gearresteerd, nadat hij een andere man met een fles op het hoofd sloeg en probeerde diens oog uit te drukken. Het voorval vond plaats in het Schutterspark.

Een justitiewoordvoerster bevestigt tegenover L1 dat de man is aangehouden.

Loslopende hond
Op maandag 26 april liep het slachtoffer met zijn hond in het park, toen hij de andere man tegen het lijf liep. De twee kregen vermoedelijk ruzie over de loslopende hond. Dat conflict liep dusdanig uit de hand dat een handgemeen volgde. De 39-jarige verdachte pakte uiteindelijk een lege fles, sloeg die kapot op het hoofd van zijn tegenstrever en drukte vervolgens een vinger in diens rechteroog.

Poging doodslag
Door toedoen van andere aanwezigen zou het conflict niet verder uit de hand zijn gelopen. De verdachte werd ingerekend en is inmiddels al voorgeleid aan de onderzoeksrechter. Die heeft besloten zijn voorarrest met minstens twee weken te verlengen, vertelt de woordvoerster van justitie. De man wordt verdacht van poging tot doodslag of, als dat geen standhoudt, zware mishandeling.

Alper Cinar, advocaat van de verdachte, wil op dit moment niet ingaan op vragen over de zaak.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen