Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunssumer en vriendinnen vast voor inbraak Selfkant

Geplaatst opdinsdag 30 april 2019 - 14:02

Een man uit Brunssum zit samen met twee vrouwen uit Heerlen en Hoensbroek vast na een inbraak vlak over de grens in Duitsland.

De Brunssumer werd dinsdagmorgen vroeg betrapt door de bewoner van het huis in Selfkant.

Gestommel
Die hoorde gestommel, ging poolshoogte nemen, en zag nog juist hoe de inbreker via de keukendeur wegvluchtte naar een auto met Nederlands kenteken.
De gewaarschuwde politie zag de auto rijden en zette hem aan de kant. Achter het stuur zat de 41-jarige man die precies voldeed aan het signalement. Ook zaten de twee vrouwen in de auto en vonden agenten een breekijzer in het voertuig.

Alle drie de verdachten zitten vast. De politie onderzoekt of het drietal ook verantwoordelijk is voor drie andere inbraken in de nacht van maandag op dinsdag.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen