Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunssum komt met eigen journaal

Geplaatst opdinsdag 12 juli 2016 - 6:52

De gemeente Brunssum stopt na vijf jaar met de stadskrant. In plaats daarvan komt een maandelijks stadsjournaal met de naam Brunssum Nu.

Brunssum heeft geconcludeerd dat het medialandschap de afgelopen jaren sterk veranderd is. Dat was reden om te kijken naar de inzet van de gemeentelijke communicatiemiddelen. Met Brunssum Nu denkt de gemeente het publiek beter te kunnen bedienen.

Maandelijks worden vanaf oktober vier tot zes actuele items belicht met korte en iets langere filmpjes. De pagina met berichten en officiƫle mededelingen van de gemeente Brunssum, die ook in de stadskrant was opgenomen, verschijnt vanaf september wekelijks in het weekblad 1Brunssum, op een vaste en herkenbare plek.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Toos en Henk vaste gast bij RTL Late Night
Chantal Janzen presenteert nieuw dansprogramma
Heerlense muzikant in tv-programma Beste Singer Songwriter
Opnames tweede seizoen Chantal Blijft Slapen van start
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen