Overslaan en naar de inhoud gaan

'Bruno Mars afsluiter Pinkpop'

Geplaatst opdonderdag 26 oktober 2017 - 10:30

Bruno Mars lijkt de tweede grote act die volgend jaar op Pinkpop te bewonderen zal zijn.

Diverse bronnen melden aan De Limburger dat de Amerikaanse popartiest in juni in Landgraaf op het podium zal staan.

Hits
Bruno Mars is een regelrechte hitmachine. Hij is bekend van onder meer de nummers Grenade, Uptown Funk en 24K Magic. De Pinkpop-organisatie zou hem al enkele jaren op het verlanglijstje hebben staan.

Lees ook: Smeets bevestigt: Foo Fighters volgend jaar op Pinkpop

Foo Fighters
Eerder werd al bekend dat de Foo Fighters op Pinkpop aanwezig zullen zijn. De 49ste editie van het festival vindt plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018. Bruno Mars zou het festival op die laatste dag afsluiten.

Kaarten voor Pinkpop zijn te koop vanaf 24 februari 2018.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen