Overslaan en naar de inhoud gaan

Bruis Festival legt De Staat vast als derde headliner

Geplaatst opvrijdag 7 mei 2021 - 12:37

Het Bruis Festival in Maastricht heeft De Staat weten te strikken als derde headliner.

De Nederlandse rockband sluit het festival af op zondag 5 september.

Drie headliners
Eerder deze week maakte Bruis al een groot deel van het programma bekend. Daaruit bleek dat de White Lies en Balthazar de andere headliners zijn. Nu is ook de komst van De Staat bekendgemaakt. Verder staan onder meer Ruben Block en de Intergalatic Lovers op het affiche voor het weekend van 3,4 en 5 september.

Écht festival
De organisatie hoopt dit jaar een écht festival neer te zetten. Vorig jaar kon Bruis geen groot festival organiseren vanwege de coronamaatregelen. Daarom werd een kleinschalig festival georganiseerd in de Muziekgieterij en konden mensen online optredens volgen.

Tickets voor de editie van dit jaar zijn inmiddels te koop.

Lees ook: Bruis maakt line-up bekend en hoopt op écht festival

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen