Overslaan en naar de inhoud gaan

Bruis Festival legt De Staat vast als derde headliner

Geplaatst opvrijdag 7 mei 2021 - 12:37

Het Bruis Festival in Maastricht heeft De Staat weten te strikken als derde headliner.

De Nederlandse rockband sluit het festival af op zondag 5 september.

Drie headliners
Eerder deze week maakte Bruis al een groot deel van het programma bekend. Daaruit bleek dat de White Lies en Balthazar de andere headliners zijn. Nu is ook de komst van De Staat bekendgemaakt. Verder staan onder meer Ruben Block en de Intergalatic Lovers op het affiche voor het weekend van 3,4 en 5 september.

Écht festival
De organisatie hoopt dit jaar een écht festival neer te zetten. Vorig jaar kon Bruis geen groot festival organiseren vanwege de coronamaatregelen. Daarom werd een kleinschalig festival georganiseerd in de Muziekgieterij en konden mensen online optredens volgen.

Tickets voor de editie van dit jaar zijn inmiddels te koop.

Lees ook: Bruis maakt line-up bekend en hoopt op écht festival

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen