Bruis 2018

Bruis: 'Meest gunstige scenario verlies van 25.000 euro'

Het Bruis festival in Maastricht koerst af op een verliesgevende editie. In het meest gunstige scenario gaat het festival een verlies van 25.000 euro draaien.

Bruis 2018
dEUS vervangt White Lies op Bruis

Het exclusieve gezelschap dat op vrijdag 3 september het publiek vormt van festival Bruis in Maastricht, krijgt als headliner de Belgische band dEUS te zien en horen.

Bruis Maastricht
Bruis Maastricht gaat door: geen zitfestival

Festival Bruis in Maastricht gaat door. Het wordt geen zitfestival en er zullen geen restricties gelden voor de maximaal 750 bezoekers per dag.

Gruuts
Gruuts eerbetoon aan zorgpersoneel Maastricht

Om zorgmedewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis organiseert het Elisabeth Strouven Fonds samen met de lokale omroep RTV Maastricht begin september een zorgfestival.

Bruis Maastricht
Bruis maakt line-up bekend en hoopt op écht festival

Na een hybride versie in 2020 hoopt de organisatie van het Bruis Festival in Maastricht dit jaar weer een écht festival neer te zetten. Het Maastrichtse festival heeft de line-up woensdag bekendgemaakt.

Bruis Maastricht
Ruim 112.000 kijkers voor hybride versie Bruis Festival

De hybride versie van het Bruis Festival in Maastricht is afgelopen weekend door ruim 112.000 kijkers online gevolgd.

Bruis Maastricht
Organisatie Bruis dient plan in voor 'hybride festival'

De organisatie van het Maastrichtse festival Bruis heeft een plan ingediend bij het stadsbestuur om het festijn dit jaar toch door te laten gaan.

Druk cultureel weekend in Maastricht: Parcours én Bruis

Maastricht beleeft dit weekend de opening van het cultureel seizoen met twee primeurs. Voor het eerst vinden het Parcours en het festival Bruis tegelijk plaats. Daarnaast wordt daarvoor de nieuwe stadsweide voor het eerst gebruikt.

Maastrichtse festivals bundelen krachten met kans op meer

Zomerpopfestival Bruis en theaterfestival Het Parcours, beide in Maastricht, hebben de handen ineengeslagen om de komende jaren uit te groeien tot een groot stadsevenement.

Aantal muziekfestivals in Limburg loopt terug

Het aantal muziekfestivals dat in Limburg wordt gehouden, is de afgelopen twee jaar gedaald.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten