Overslaan en naar de inhoud gaan

Brugspringer Maastricht levensgevaarlijk gewond

Geplaatst opvrijdag 31 mei 2019 - 9:28

Een man die vrijdagmorgen vanaf de Wilhelminabrug in Maastricht in het water sprong, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Eerder meldde de politie dat de man was overleden. Dat blijkt dus niet te kloppen.

Brug
Twee mannen sprongen rond 8:15 uur in de Maas. "Ik zag eentje zijn truitje uittrekken en vervolgens de brug op gaan", zegt een ooggetuige. "Ik vreesde dat ze het allebei niet zouden overleven, want de stroming is erg sterk." Eén van springers was snel aan wal. De hulpdiensten zochten nog naar de andere man. Hij werd rond 9:15 uur zwaargewond uit het water gehaald en gereanimeerd. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis. De andere brugspringer wordt nagekeken in de ambulance.

Lees ook: Tweetal springt van Maastrichtse brug: één vermiste

De politie heeft laten weten dat er geen sprake is van een misdrijf. Volgens De Telegraaf gaat het om twee studenten die gedronken hadden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen